Vacatures


Werken bij Arsi Transport, EFM is regelmatig op zoek naar gemotiveerde
en flexibele medewerkers om samen met ons aan de vraag
van onze opdrachtgevers te voldoen. 

Ben jij op zoek naar een flexibele baan? Heb jij je rijbewijs? En lijkt het je leuk om te werken als koerier? Dan hebben wij de leukste koerier vacatuur voor jou! Als koerier rijd je door heel Nederland en is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd leveren van de brieven, pakketten en goederen of het op tijd af te halen. Dit doe je binnen een vaste tijden. Je zit het grootste gedeelte van je tijd zelfstandig op de weg dus je bent een veilige chauffeur en kan je weg goed vinden.

Wie zoeken we?

Ook wanneer het weer of verkeer tegen zit of als er extra veel pakketten zijn. Richting de klant ben jij het visitekaartje van Opdrachtgever, iedere klant wordt door jou vriendelijk en correct te woord gestaan. Je bent woonachtig in Twente. 

Kun jij kwaliteit leveren, ben je betrouwbaar, is auto rijden jou op het lijf geschreven, weet je van aanpakken en kun je zelfstandig en nauwkeurig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

[unex_ce_button id="content_30ktalost" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="Transparent" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="info@arsi-transport.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Solliciteren[/ce_button]

Is er op dit moment geen (passende) vacature beschikbaar? Dan nodigen wij u uit voor een open sollicitatie. Uw gegevens worden in onze portefeuille opgenomen. Wij nemen contact met u op, zodra er een passende vacature is.

Bent u de gemotiveerde en flexibele medewerker waarnaar wij op zoek zijn? Stuur dan uw CV en motivatie.

[unex_ce_button id="content_s0nak5ik0" button_text_color="#000000" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="transparent" button_padding="15px 50px 15px 50px" button_border_width="2px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="info@arsi-transport.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Stuur een E-mail[/ce_button]